Werkwijze

Om de cliëntveiligheid en de kwaliteit van de behandelingen te waarborgen hanteert The Hair Doctors de volgende werkwijze:

 1. Intakegesprek The Hair Doctors
  Voordat de behandelingen worden uitgevoerd zal er eerst een intakegesprek met u worden ingepland. Tijdens dit gesprek leggen wij u uit wat u kunt verwachten van de behandelingen, hoe de DioPro Diode laser werkt en wat de voorwaarden zijn van een behandeling.
 1. Voorbereiding van uw eerste behandeling
  Op de dag van de behandeling dient het te behandelen gebied geschoren en schoon te zijn. Scheer het te behandelen gebied 24 uur voor de behandeling.
  Let op:

  • Het te behandelen gebied niet epileren of waxen vóór of tijdens een behandelingskuur, scheren is wel toegestaan.
  • Het te behandelen tijdens de kuur niet blootstellen aan de zon of een zonnebank. De huid mag niet te bruin worden.
 1. De behandeling
  De behandeling zal worden uitgevoerd door één van onze laser specialisten. Tijdens de behandeling wordt er een verkoelende gel op uw huid aangebracht. De gel zorgt voor een goede geleiding van de DioPro Diode laser en heeft ook een verkoelende werking
  Ter indicatie: er zijn gemiddeld 6 tot 10 behandelingen benodigd om het gewenste resultaat te behalen. Mocht u meer behandelingen nodig hebben dan zal The Hair Doctors deze voor zijn rekening nemen.
 1. Na de behandeling
  Het is verstandig om na de behandeling minimaal 1 week uit de zon te blijven. Na deze week kunt u weer heerlijk zonnen, gebruik dan wel bij voorkeur een zonnebrandcrème met een hoge factor.