Team

The Hair Doctors zijn sinds 7 oktober 2017 gevestigd in Middelburg. Stijlvol, professioneel en gespecialiseerd in het verwijderen van haren met de nieuwste 100% pijnloze laser apparatuur van dit moment.

De beste behandelmethodes en producten zijn voor u geselecteerd. U kunt o.a. terecht voor: Waxbehandelingen voor het hele lichaam, Lash lifting voor het krullen van de natuurlijke wimpers, het stylen en verven van uw wenkbrauwen met Henna verf tot in de perfectie en bij ons kunt u terecht voor wimper extensions.
Bij The Hair Doctors gebruiken en verkopen wij de verzorgingsproducten van Anastasia Beverly, Browtastic, Hills en MARC INBANE. Fantastische merken die al vele awards hebben gewonnen.

Het team van The Hair Doctors volgt vanzelfsprekend de ontwikkelingen van nieuwste producten en behandelingen op de voet. Door trainingen en bijscholing, via vakliteratuur en het bezoeken van vakbeurzen kunnen wij u het beste bieden. Met nieuwe inspiratie en opgedane kennis houden wij u daardoor op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen worden regelmatig aangepast aan het bestaande behandelingsprogramma.
Wij werken samen met Odara, dit bedrijf ontwikkelt en produceert medische en cosmetische apparatuur en zo ook onze Diopro Diode Laser. Waar u ook voor kiest, in ons instituut kunt u rekenen op vakkundigheid, productkennis en gedegen advies. Wij werken op afspraak overdag, ‘s avonds en op zaterdag.

 • h

  Tamara

  Founder/Owner

  Tamara is al 20 jaar werkzaam in de medische en cosmetische industrie. Zij heeft naast The Hair Doctors nog een webshop skinjewelry.nl en huidinstituut Tamara Totaal Verzorging.

 • h

  Tara

  Manager/Hair Doctor

  Tara is de manager en Hair Doctor bij The Hair Doctors. Zij is specialist in Laser, Lycon waxing, lash lifting, en onze brow-behandelingen.

 • h

  Sharon

  Wimperspecialist

  Sharon is de wimperspecialist bij The Hair Doctors. Zij heeft hiervoor verschillende trainingen en opleidingen gevolgd.
  Sharon verzorgd ook alle marketing en social media voor The Hair Doctors en beantwoord al uw vragen via WhatsApp.

 • h

  Corina

  Hair Doctor

  Corina is werkzaam als Hair Doctor bij ons. Zij heeft al eerder gewerkt in de beautybranche en is gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Corina is specialiste in alle behandelingen die we bij The Hair Doctors aanbieden.

 • h

  Maxime

  Hair Doctor

  Maxime is werkzaam als Hair Doctor bij ons. Ook is zij gediplomeerd schoonheidsspecialiste en al een lange tijd werkzaam in deze branche. Maxime is specialiste in alle behandelingen die we bij The Hair Doctors aanbieden.