Meest gestelde vragen

Moet ik voorzichtig zijn bij het kiezen van de persoon die de behandeling doet?

Wij kunnen niet genoeg benadrukken dat het belangrijk is bij het kiezen van een wimperstyliste dat deze een gecertificeerde en ervaren persoon is. Een slechte opleiding en het gebruik van producten van slechte kwaliteit kan eindigen in een ramp met verschrikkelijke wimpers. Doe je onderzoek grondig en stel veel vragen.

Wat is een testset?

Een testset is bedoeld voor mensen die of voorheen nog nooit wimperextensions hebben gehad of wanneer je voorheen een allergie had bij een andere styliste en je het graag nog eens wilt proberen.

Hoe lang blijven de wimperextensions?

Ongeveer 3-4 weken als je ze met zorg en respect behandeld. Vergeet niet dat dit een semi-permanente schoonheidsprocedure is. De groeicyclus van een echte wimper  is ongeveer 25-28 dagen. Wimperextensions zullen geen drie maanden blijven.

Laten wimperextensions mijn gewone wimpers uitvallen?

Nee absoluut niet. De natuurlijke wimper heeft een cyclus en ze worden voortdurend vervangen zoals het haar op je hoofd. Het is normaal dat je wimpers uit vallen op een natuurlijke snelheid en extensions versnellen deze cyclus niet.

Ik heb nieuwe extensions laten aanbrengen enkele dagen geleden maar ze vallen uit – waarom?

Zoals hierboven uitgelegd hebben wimpers een groei cyclus maar het is onmogelijk om te zien wanneer deze zullen uitvallen Elke dag kunnen er 3-5 natuurlijke wimpers uitvallen. Het zal u nu meer opvallen omdat er een wimperextension aan de natuurlijk wimper zit die uitgevallen is.

Wie draagt wimperextensions?

Je moet geen beroemdheid of model te zijn om wimperextensions te dragen. Normale dagelijkse dames houden van hun wimperextensions en kunnen zich geen leven zonder voorstellen.

Hoe worden de wimperextensions toegepast?

Een enkele natuurlijke wimper wordt geïsoleerd en is synthetisch gelijmd op de natuurlijke wimper ongeveer  1 mm van het ooglid zodat de lijm noch de wimper in aanraking komt met de huid.

Hoe lang duurt een wimperbehandeling?

De ‘One by one’ wimpertechniek duurt ongeveer 120 min en 60 min voor het opvullen. Het is een zorgvuldige behandeling die geduld en concentratie vraagt dus daarom mag het niet overhaast worden gedaan.

Kan ik nog make-up dragen?

Ja dat kan, maar je zult zien dat je geen mascara of eyeliner meer nodig hebt. Vergeet make up niet te verwijderen met een product dat olie-vrij is, omdat dit de lijm kan beïnvloeden. Ik raad het verwijderen van eyeliner en oogschaduw te doen met een vochtig wattenstaafje en een kleine hoeveelheid van een make-up remover ZONDER olie.

Kan ik wimperextensions krullen?

Het is niet nodig je wimperextensions te krullen. Gebruik geen klem wimperkruller, omdat dit de duur zal verminderen van uw wimperextensions en ze misschien beschadigen.

Wat zijn opvulbehandelingen, wanneer heb ik ze nodig en hoeveel keer?

Een opvulbehandeling is nodig wanneer de natuurlijke wimpers zijn uitgevallen (wegens de wimpergroei-cyclus) en er een wimperextension is toegepast. Je moet rekenen op elke 2-4 weken als u graag een constante volledige set wimpers wil behouden.

Zijn de wimperextensions beschikbaar in verschillende lengtes en diktes ?

Ja, The Hair Doctors hebben verschillende soorten wimpersextensions om verschillende looks te bereiken.

Worden de wimperextensions gelijmd op de huid?

Nee, het wordt op ongeveer 1mm van het ooglid aangebracht.

Is de wimperlijm en lijmremover veilig?

Ja. De lijm is een hoogwaardige sneldrogende lijm die geen geklonterd blik geeft. Aangezien de lijm wordt gebruikt op de gevoelige plaatsen rond de ogen is het belangrijk om dit te laten doen door een getrainde en gecertificeerde wimperstyliste.

Zijn wimperextensions geschikt voor iedereen?

Iedereen van elke leeftijd kan wimperextensions hebben toegepast zolang er de  natuurlijke wimpers zijn om de extensions op te lijmen. Dames die chemotherapie hebben ondergaan en hun wimpers beginnen terug te groeien kunnen ook gebruik maken van wimperextensions. Als u een ooginfectie hebt, dan zul je moeten wachten tot de infectie weg is.

Ik heb mijn wimperextensions ergens anders laten aanbrengen maar ze zijn een ramp. Kun je me helpen?

Helaas worden wimperextensions nog vaak aangebracht door mensen die hier geen certificaat voor hebben behaald. Ik kan altijd de extensions verwijderen. Ik kan nieuwe perfect uitziende wimpers  aanbrengen afhankelijk van wat je wilt.

Wat moet ik doen voor mijn wimperextensions afspraak?

Wanneer je extreme licht gekleurde natuurlijke wimpers hebt is het aanbevolen deze te laten verven voor de wimperbehandeling. Gelieve op de afspraak te komen zonder mascara, make-up of crèmes rond de ogen, en gelieve je wimpers ook niet te krullen .

Kunnen de wimperextensions worden verwijderd?

Ja ze kunnen worden verwijderd op elk gewenst moment. Mocht je niet goed reageren op de lijm dan kunnen wij de extensions ook gelijk verwijderen.