Lycon Waxing

The Hair Doctors werkt met de beste waxsoorten ter wereld. Lycon wax uit Australië bestaat al bijna 40 jaar en heeft zijn kwaliteit inmiddels wereldwijd bewezen. Wij zijn de waxsalon van Zeeland en zijn bekend van de ultieme brazilian wax. Bij The Hair Doctors zorgen we ervoor dat elke behandeling als prettig ervaren kan worden. Wij vinden dat niet alleen het resultaat goed moet zijn maar dat jij ook een fijne ervaring bij ons hebt.

Lycon wax is op basis van natuurlijke ingrediënten en aromatische oliën, die zorgen voor een super glad en langdurig resultaat. Lycon wax kan gebruikt worden op lage temperaturen wat de behandeling aangenamer maakt en er voor zorgt dat de Lycon wax niet plakt aan de huid. Wel zo fijn. Al vanaf 2 millimeter kunnen de haren moeiteloos gewaxed worden op de meest gevoelige huidtypes.

Bij The Hair Doctors werken wij met goed getrainde waxing doctors. Zij hebben hun diploma behaald bij de Lycon Group. De Wax Doctors kunnen alle zones op het lichaam en/of gelaat behandelen, zowel bij dames als bij heren. Wist je dat al onze waxbehandelingen ook geschikt zijn voor zwangere vrouwen?

Heren opgelet!
Wij werken met waxen die speciaal gemaakt zijn door Lycon voor de heren met de geuren kamille, Australisch sandelhout en zachte micro mica.

No double dipping!
Wij gebruiken bij elke dipping in de wax een nieuwe spatel. Dit zorgt ervoor dat wij 100% hygiënisch kunnen werken.

Wax Tips voor het harsen

 • Zorg dat het haar wat je wilt laten harsen minimaal met de nagels tussen de duim en wijsvinger gepakt kan worden.
 • Scrub de huid een aantal keer licht voor de behandeling. Dit zorgt ervoor dat de haren losser gaan zitten en de huid gladder wordt.  Hoe gladder de huid hoe minder pijnlijk het harsen.
 • Laat je regelmatig waxen, voor een optimaal, langdurig glad en haarvrij resultaat kun je het beste tussen de 4 a 6 weken langs komen.
 • Gebruik vanaf de eerste dag na de waxbehandeling de Lycon Spa Essentials Ingrown-Xit Spray indien je gevoelig bent voor het ingroeien van haartjes of snel last heeft van pukkeltjes.
 • Tijdens intieme behandelingen zoals de Brazilian Wax zal je je onderkleding volledig uit moeten doen. Je kunt je bovenkleding gewoon aanhouden. Onze Waxdoctors zijn niet bezig met de vorm of omvang van jouw lichaam en hier hoef je dan ook niet ongerust over te zijn. Wij streven er naar om het je tijdens de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken. Vind je het een beetje spannend? Geef het even aan bij je behandeling, wij zullen er dan alles aan doen om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Liever niet doen, de eerste 24 uur na de waxbehandeling.

 • Neem geen bad of hete douche.
 • Stel de behandelde delen van het lichaam niet bloot aan de zon of zonnebank.
 • Liever niet gelijk zwemmen.
 • Gebruik geen parfum houdende producten op de behandelde plaatsen.
 • Raak de huid niet aan met ongereinigde handen.
 • Gebruik geen zelf bruinende crèmes of crèmes die vette olieën bevatten.