Laserontharen met de DioPro Diode Laser

The Hair Doctors werkt met de DioPro Diode Laser, de meest effectieve ontharingslaser die momenteel op de markt beschikbaar is. Naast het feit dat hij zeer effectief ongewenste haargroei vernietigd, is de behandeling met de DioPro ook bijna pijnloos. De DioPro Diode Laser is ontwikkeld en geproduceerd door Odara.

De DioPro beschikt over  een gepatenteerde ‘in motion’ lasertechniek die ervoor zorgt dat de behandeling veilig en bijna pijnloos verloopt. Bij deze techniek wordt in tegenstelling tot andere apparaten niet in één keer een hele hoge energie op één plaats afgegeven (wat pijn veroorzaakt), maar een lagere energie in meerdere pulsen. De warmte wordt daarmee geleidelijk opgebouwd en het behandelgebied wordt minder belast. De totale warmte opbouw is lager, maar door dit langer aan te houden wordt eenzelfde resultaat bereikt. Door de innovatieve eigenschappen van de DioPro Diode Laser kunnen we nu ook de donkere huidskleur behandelen.

Uit ervaring is gebleken dat er gemiddeld tussen de 6 en 10 behandelingen benodigd zijn voor een optimaal resultaat met de Diopro Diode Laser. Mocht u meer als tien behandelingen nodig hebben dan nemen wij deze behandelingen voor onze rekening.

Onze Hair Doctors zijn goed getrainde specialisten.